Alegeri pentru un nou Consiliu de Mediere! „Succesul” Medierii s-a reflectat doar în conturile formatorilor de mediatori care, numai în perioada 2011 – 2013, au câştigat peste 7 milioane de euro!!!!

România fără Justiție

În timp ce formatorii şi membrii Consiliilor de Mediere câştigă milioane de euro, mediatorii-mediatori n-au reuşit să-şi amortizeze nici măcar plata cursului de formare iniţială în cuantum de 1.000 euro şi taxele anuale!!!

Câştigurile formatorilor-candidaţi la un loc în Consiliul de Mediere. În afara de aceştia mai sunt formatori care au obţinut câştiguri la fel de mari dar nu şi-au depus dosarul de candidatură.

Castigurile formatorilor

Lista formatorilor care şi-au depus candidaturile pentru un loc în Consiliul de Mediere

Lista formatori si candidatiVeniturile şi cheltuielile Consiliului de Mediere pe 2013 – conform Bilanţului postat pe site-ul Ministerului de Finanţe

Indicatori din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2013 depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice de către entităţile care au aplicat Ordinul ministrului economiei si finanţelor nr.1969/2007 privind aprobarea reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial CONSILIUL DE MEDIERE cod unic de identificare: 21500343

Indicatori din BILANT lei

  • A. Active imobilizate – total

Vezi articolul original 1.014 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s