Pălinca ar putea fi accizată

Despre dreptate și dincolo de ea

palinka_600Ministerul Agriculturii a anunţat că printre subiectele pe care reprezentanţii lor le vor propune pe agenda viitoarei reuniuni a miniştrilor Agriculturii Membri ai Grupului de la Vişegrad în formula V4+3, vor fi accizarea pălincii şi tratamentul cu neonicotinoide la rapiţă şi floarea soarelui. Delegaţia Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este condusă de secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Botănoiu.

MADR va mai propune înscrierea pe agenda următoarei reuniuni a V4 +3 a unor subiecte precum piaţa seminţelor oleaginoase şi plante proteice din bazinul Marii Negre.

În perioada 18-19 mai, în cadrul reuniunii care s-a desfăşurat la Bratislava (Slovacia), temele principale de discuţie au vizat îmbunătăţirea statutului de fermier în lanţul alimentar, simplificarea Politicii Agricole Comune, implementarea noii strategii a UE privind pădurile, pregătirea unei poziţii comune a UE referitoare la evoluţiile actuale în procesul „Forest Europe”.

Vezi articolul original

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s