Cum îți distruge Facebook căsnicia

racoltapetru6

Facebook și Twitter au devenit o „amenințare” semnificativă pentru căsătorii, întrucât rețelele de socializare reprezintă un factor cheie care este invocat într-un număr tot mai mare de divorțuri, informează dailymail.co.uk.

cearta

O persoană căsătorită din șapte a avut în vedere posibilitatea de a divorța din cauza mesajelor publicate pe Facebook și pe alte rețele de socializare online de partenerul său de cuplu, afirmă autorii unui studiu recent. Un procent similar de persoane căsătorite recunosc că efectuează căutări online pentru a descoperi dovezi ale infidelității partenerului de viață. Aproape o cincime dintre persoanele căsătorite spun că au dispute verbale zilnic din cauza felului în care soții sau soțiile lor folosesc rețelele de socializare.

Studiul a fost comandat de firma de avocatură Slater and Gordon, ca urmare a creșteri considerabile înregistrate în numărul clienților săi, care au spus că Facebook, Skype, Snapchat, Twitter, What’sApp și alte rețele de socializare au rol important în…

Vezi articolul original 263 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s