Moțiune simplă privind Transelectrica

Despre dreptate și dincolo de ea

169424_articolPe 2 iunie, în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea Moţiunii simple „PSD curentează banul public – bonusuri uriaşe, contracte cu dedicaţie şi secrete de stat la Transelectrica”, ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat că Transelectrica este o companie importantă, performantă şi un partener de încredere. Conform ministrului Economiei, profitul net al Transelectrica a fost, în 2014, de 358 milioane de lei, iar dividendele plătite la stat în 2014 s-au cifrat la 120 milioane lei.

Prin moțiunea simplă privind Transelectrica se dorește aducerea în discuție a neregulilor constatate la această companie, indicând, printre altele, deciziile lipsite de transparență și politica „discreționară” de personal.

Deputatul PNL Lucian Bode a spus că printre neregulile constatate se numără acțiunile și deciziile lipsite de transparență, programele de investiții și mentenanță nerealizate cu implicații majore asupra securității sistemului energetic național și asupra securității naționale, acordarea de bonusuri de miliarde de euro pentru conducere…

Vezi articolul original 96 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s