Noi proiecte privind integrarea tinerilor şomeri

Despre dreptate și dincolo de ea

someriMinisterul Fondurilor Europene a lansat în consultare publică documente aferente cererii de propuneri de proiecte „Măsuri integrate pentru tinerii NEETs şomeri” în cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Astfel, MFE anunţă lansarea Ghidului solicitantului – condiţii generale şi a Ghidului solicitantului – condiţii specifice pentru cererea de propuneri de proiecte nr.1/2015 „Măsuri integrate pentru tinerii NEETs şomeri”.

În procesul de pregătire a noilor lansări în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020 (POCU), MFE a întreprins o serie de măsuri care vizează modernizarea şi eficientizarea comunicării cu beneficiarii, dar şi asigurarea deplinei conformităţi cu prevederile regulamentelor aplicabile. Schimbările aduse cadrului de implementare a fondurilor europene în 2014-2020 urmăresc, in principal, simplificarea procedurilor de finanţare. Angajamentul României privind noua perspectivă financiară este acela de a facilita accesul la fondurile europene, mai mulţi beneficiari fiind astfel încurajaţi să pregătească proiecte pentru utilizarea acestor resurse. Experienţa trecută ne-a dovedit că avem nevoie…

Vezi articolul original 72 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s